Webinar

I samarbejde med Wecademy.dk tilbyder vi al vores undervisning som webinar.

Et webinar er undervisning via nettet, hvor deltagerne kan sidde foran deres pc, tablet eller smartphone på deres arbejdsplads eller hjemme og deltage i undervisningen.

Dette gør, at man altså ikke behøver at mødes og derfor kan spare tid og penge på transport, kørselsgodtgørelse, mødelokaler, forplejning m.v. men kan stadig sørge for læring og vidensdeling uden hensyntagen til geografi.

Undervisningen foregår fra et professionelt lydstudie og deltagerne inviteres ind på den digitale platform via et link. Et webinar varer 1 time til 1½ time og udover underviseren er der en webinar-vært til stede, som sikrer en professionel afvikling af seminaret.

Vi tilrettelægger i sagens natur undervisningen på en lidt anden måde, end når vi underviser med tilstedeværende deltagere, men vi sørger stadig for, at deltagerne inddrages og involveres i undervisningen med mest mulig læring og forankring for øje – akkurat som på vores almindelige workshops.

Der vil være mulighed for at optage webinaret i podcast format til afspilning på et senere tidspunkt. således at medarbejdere, som måske ikke har mulighed for at deltage i selve webinaret, stadig kan få glæde af det.

Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne for jeres virksomhed >>

Webinar om stress