Slip af med din stress

Slip af med din stress

Livforandrende kursus i stresshåndtering

Føler du dig udkørt, træt, ubeslutsom og trist? Sover du dårligt, har trykken for brystet eller hjertebanken? Føler du indre sitrende uro, er irritabel og har let til tårer?
Og har du generelt alt for meget at se til og føler ikke, at du kan overkomme eller overskue det?

Og har du i stedet for lyst til at:

 • blive den, du plejer at være igen
 • vågne veludhvilet, frisk og glad om morgenen
 • have følelsen af at have masser af tid
 • blive glad for dit arbejde igen eller have overskud til at finde et nyt
 • huske de ting, du gerne vil huske
 • glæde dig til arrangementer med familie og venner
 • have lyst til at møde (nye) mennesker igen
 • se lyst og positivt på fremtiden
 • se den nye film med din yndlingsskuespiller i biografen
 • sige ja til nye spændende opgaver og ansvarsområder på dit arbejde
 • tage hul på en ny hobby, som du måske længe har haft lyst til
 • eller måske endda tage en ny spændende uddannelse
 • indsæt selv her___________det, du drømmer om at gøre, så du igen nyder dit liv

SÅ er kurset her lige noget for dig!

Om kurset

DU FÅR grundlæggende og for mange øjenåbnende viden om stress med alle dens årsager og symptomer. Vi arbejder med at finde ind til den reelle årsag til, at du er stresset og du vil få en lang række af praktiske værktøjer og metoder til at komme ud af stressen, som du bruge med det samme.

Du vil på kurset møde andre, som er i samme båd og som skal samme vej som dig tilbage til at være den bedste udgave af dig selv.

Kurset  henvender sig til

Dig, som føler dig stresset og som gerne vil ud af stressen nu og for altid og blive dig selv igen.  Både medarbejdere fra virksomheder og privatpersoner deltager på kurset og både dig, som er sygemeldt og dig, som gerne vil undgå en sygemelding.

Er du i tvivl om kursusforløbet er noget for dig? Så ring endelig til mig for en uddybende og helt uforpligtende og naturligvis ganske gratis snak.

8 lærerige og indsigtsfulde formiddage á 3 timer, som gør dig fri af stressen og sikrer, at du aldrig mere bliver stressramt igen.

Modul 1

Grundig viden om og indsigt i stress

På første modul vil du få grundig viden og forståelse for, hvad der egentlig sker i kroppen og sindet, når vi bliver stressede. Vi taler om symptomer for stress og finder årsagen til stressen bl.a. ved hjælp af stresstesten og livforandringstesten. 
 
 

Modul 2

De 5 vigtigste stress-dræbere

På modul 2 lærer du de 5 mest kraftfulde og hurtigvirkende midler imod stress at kende og hvordan du bruger dem i hverdagen. Du lærer også at bruge stressdagbogen og du skal i gang med at lave din ”grønspætte”- bog, så du aldrig mere bliver stresset.

Modul 3

Mere glæde og energi

Positiv tænkning fører til positive handlinger, som fører til positive resultater. På dette modul får du lette og virkningsfulde værktøjer til hurtigt at få mere glæde, energi og overskud ind i din hverdag. Du får viden om, hvordan din hjerne virker og kan påvirkes til at tænke og dermed føle anderledes.

Modul 4

Kender du typen?

På dette modul får du et farverigt og spændende værktøj til at forstå dig selv og andre bedre. Vi taler om adfærd og du lærer dine styrker og udviklingsområder at kende. Vi drøfter om nogen har lettere ved at blive stressede end andre og hvad der stresser forskellige persontyper. Du finder ud af om dit job og dine arbejdsopgaver egentlig passer til dig og meget meget mere.

Modul 5

Handling skaber forvandling

Hvis du gør det, du plejer at gøre, så får du det samme resultat! På dette modul arbejder vi med at være proaktiv og at ændre på uhensigtsmæssige adfærdsmønstre. Vi taler om at tage ansvar, vælge sine kampe og vurdere, hvornår man skal sige pyt.

Modul 6

Lær at sige fra

Ved du hvad der er det vigtigste for dig, hvad du skal vægte og vælge først og hvornår du skal sige fra? Vi taler om, hvorfor det er svært at sige fra og modulet giver dig et fantastisk enkelt værktøj til at sige fra på en god måde, når det er påkrævet. Vi arbejder også med konflikter og om hvordan man undgår dem eller tager dem i opløbet.

Modul 7

Værdiafklaring og livhjulet

Vores værdier ligger som et fundament under vores liv og er afgørende for, hvilke beslutninger vi træffer, hvem vi er sammen med, vores job – ja, hvordan hele vores liv former sig. Dog er disse værdier ofte ubevidste. Ved at klarlægge dine værdier, får du meget nemmere ved at træffe de rigtige valg fremover, som sikrer dig et gladere liv som stressfri. Vi arbejder også på dette modul med Livshjulet, som kigger dit liv efter i sømmene og giver dig et overblik over, hvad der skal ændres og rettes op på.

Modul 8

Handlingsplan for fremtiden

På sidste modul i forløbet arbejder vi med et kraftfuldt værktøj til personlig udvikling og til at give slip på irritation og frustration over andre menneskers adfærd. Vi kigger på, hvordan din stress ser ud nu og hvordan du via din hensigtserklæring sikrer, at du aldrig mere bliver stresset. Afslutning på forløbet.

Der vil være små hjemmeopgaver imellem hvert modul. I programmet er der indlagte pauser og masser af øvelser og opgaver.

Kurset giver dig en ordentlig vitaminindsprøjtning og er fyldt med lette værktøjer og enkle metoder, der sikrer at du kommer ud af stressen og fremover kan holde dig langtidsfrisk

På kurset vil du med garanti opleve:

 • En perlerække af aha-oplevelser
 • Nye indsigter om dig selv og dine medmennesker
 • Fantastiske medkursister – erfaringsudveksling, sparring og støtte

Du vil også få:

 • Overskueligt og let undervisningsmateriale
 • Din egen E-stimate Personprofil med 23 siders beskrivelse af din adfærd, dine styrker og mulige udviklingsområder, kommunikationsstil, motivationsfaktorer og meget mere.
 • Hans-Henriks 2 velskrevne og højt roste bøger: Stress – dræber eller drivkraft” og Det er tanken, der tæller

Din underviser på kurset er

Birgitte Rosenlund, som har mange års erfaring med at undervise hold af stressramte.

Birgitte er uddannet stresscoach, Master i NLP og er reg. Psykoterapeut og ved erfaringsmæssigt, hvad der virker.

Vil du gerne være dig selv igen?

Vil du undgå de triste følgevirkninger af langvarige stresspåvirkninger som udover ubehagelige fysiske symptomer og sygdom kan risikere at resultere i tab af venskaber, skilsmisse eller fyring – Og én gang for alle få bugt med din stress og slippe endeligt af med den – så tilmeld dig i dag via formularen i nederst på denne side.

Tidligere kursister udtaler

“Buketten er kun en beskeden tak for den fantastiske indflydelse, du havde på vores hold. Tænk på forskellen i humør og lyst til livet fra den dag, vi startede til den dag, vi sluttede. Det var meget tydeligt at se den positive forandring. Det skal du have mange tak for!”

De bedste hilsner Ian

“Tusind tak for alle de gode og inspirerende timer sammen. Jeg er så glad for alle inputtene og de værktøjer, jeg har fået på kurset. Jeg tænker meget mere over, hvad der er rigtigt for mig og knapt så meget på autopiloten, der har styret min tilværelse i mange år. For mig har det været en gave at møde én med dit engagement, din professionelle tilgang samtidig med dit gode humør og humoristiske sans.”

Mange hilsner Hanne

Nyttige informationer:

Hvor?

Videnpark Trekantområdet,
Vesterballevej 5, 7000 Fredericia

Gratis parkering lige udenfor. Dejligt centralt beliggende lige midt i DK, lige ved motorvejsafkørsel 59 ved Lillebæltsbroen.

Hvornår?

Datoer:

Hold 1616:

Modul 1: 06. sep.
Modul 2: 13. sep.
Modul 3: 20. ssep.
Modul 4: 04. okt.
Modul 5: 18. okt.
Modul 6: 01. nov.
Modul 7: 15. nov.
Modul 8: 29. nov.

Hold 1716:

Modul 1: 03. nov.
Modul 2: 10. nov.
Modul 3: 17. nov.
Modul 4: 01. dec.
Modul 5: 15. dec.
Modul 6: 05. jan.
Modul 7: 19. jan.
Modul 8: 02. feb.

Alle dage kl. 09.00 – 12.00

Det er muligt at arrangere lukkede hold for medarbejdere i en virksomhed.

Hvad koster det?

Deltagerpris

Din investering i dette stresshåndteringskursus – inkl. alle materialer, Hans-Henriks 2 bestseller bøger, E-stimate Personprofil, kaffe/te/vand samt frugt er:

Kr. 8.900 ekskl. moms.

Ved tilmelding betales et depositum på kr. 1.900 og restbeløbet betales 30 dage før opstart. Vi kører med små hold á max. 12 pers. så hurtig tilmelding tilrådes.

Hvis du hellere vil have stresscoaching én til én – så klik her >>

MEN OVERVEJ dog kurset en ekstra gang, da der udover at spare penge ligger en stor værdi i at være sammen med andre, som har det ligesom én selv. Det er altid virkningsfuldt at høre andres erfaringer og historie og følges ad mod det samme mål.