Kontakt en medarbejder

Kontakt en medarbejder

I vores hus vil du møde engagerede, professionelle og humoristiske konsulenter, som alle har en forretnings- og ledelsesmæssig baggrund. Vi er i besiddelse af en teoretisk velfunderet værktøjskasse, som bygger på seneste teorier og forskning indenfor vores felt.

Birgitte Rosenlund​

Birgitte har været partner og underviser i StressAkademiet siden 2009 og har siden 2015 været indehaver af StressAkademiet.
Med en baggrund indenfor salg og ledelse har hun siden 2003 beskæftiget sig det psykiske arbejdsmiljø. 

Birgitte er certificeret Stresscoach og har tusindvis af stresscoachingsessioner bag sig og har rådgivet og undervist hundreder af virksomheder i forebyggelse og håndtering af stress.
Herudover er hun reg. psykoterapeut, har en Master i NLP, er uddannet i værktøjer indenfor medarbejder- og lederudvikling samt certificeret i flere personprofilanalyse værktøjer.

Du kan træffe Birgitte her:

Telefon: 6160 2829
Mailbirgitte@stressakademiet.dk

Hans-Henrik Nielsen

Hans-Henrik har arbejdet med stress og trivsel siden 1996 og er en af de mest erfarne kapaciteter på området i Danmark. 

Han har arbejdet med hundredvis af arbejdspladser gennem årene og er certificeret i en lang række værktøjer indenfor ledelse, trivsel, teamopbygning, persontyper m.m. 

Hans-Henrik er også forfatter til de to bøger “Det er tanken, der tæller” og “Stress, dræber eller drivkraft”.

Du kan træffe Hans-Henrik her:

Telefon: 6160 3434
Mailmail@stressakademiet.dk

Ole Overdahl Sørensen

Ole er oprindelig uddannet elektriker, men har siden 2012 arbejdet med at sætte løsningsorienteret fokus på menneskers personlige udfordringspunkter. 

Ole brænder for at hjælpe stressramte ”tilbage til livet” og for at formidle viden om stress i form af foredrag og undervisning med henblik på at forebygge stress.

Særligt unge mennesker har Oles bevågenhed, da der i stigende grad er et behov for at få hjulpet dem godt på vej i voksenlivet med overskud, trivsel og troen på sig selv i behold.

Ole har en Master i NLP, er uddannet Stresscoach og er certificeret i E-stimate persontypeprofiler. I 2017 trådte han ind i StressAkademiet som partner.

Du kan træffe Ole her:

Telefon: 6160 2829
Mailmail@stressakademiet.dk

Trine Sangill

Trine har i mange år beskæftiget sig med coaching og udvikling af ledere og medarbejdere, rekruttering, outplacement, og karriererådgivning.

Trine har dermed god indsigt i det danske arbejdsmarkedet, jobliv og hvordan man som person opnår arbejdsglæde.

Trine er uddannet coach og har +5000 coachingtimer bag sig, og er certificeret i flere personlighedtests og personprofilværktøjer.

Du kan træffe Trine her:

Telefon: 6160 2829
Mailmail@stressakademiet.dk

Susanne Erlang Hansen

Susanne er uddannet pædagog og har siden 2005 arbejdet med både børn og voksne indenfor det pædagogiske felt bl.a. som underviser og vejleder. Susanne er certificeret Stresscoach, mentor og coach og er indtrådt som partner i StressAkademiet i 2017.

Susanne ønsker med hendes brede faglige kompetencer og viden samt personlige erfaringer at hjælpe stressramte mennesker.

Hun brænder især for opgaven med at hjælpe par, der ønsker at finde hinanden igen efter, at den ene part er eller har været nede med stress. Det, der driver Susanne er, at parret vil opleve en bedre kommunikation samt få en større forståelse for hinanden og dermed muliggør en fælles fremtid sammen.

Hun afholder ligeledes individuelle stresscoachingsessioner for at hjælpe den stressramte tilbage på arbejdspladsen.

Susanne er desuden certificeret i E-stimate personprofil typer.

Du kan træffe Susanne her:

Telefon: 6160 2829
Mailmail@stressakademiet.dk