Stresshåndtering for par

Stresshåndtering for par

Effektivt og praktisk forløb for stressramte og deres partner

Føler du som stressramt, at din partner ikke forstår dig? Har du svært ved at få fortalt din partner, hvad du har brug for? Er du irriteret og frustreret over, at I altid havner i de samme konflikter? Har du nogle gange tænkt, at det er bedre, at I bor hver for sig, hvis tingene ikke ændrer sig?

Eller er din partner stresset, og kan du nogle gange have svært ved at genkende din stressramte kæreste eller ægtefælle? Har du sommetider tænkt: ”ta` dig nu sammen”? Føler du dig til tider magtesløs som partner overfor din stressramte kæreste/ægtefælle?

Vil I:

 • skabe håb og motivation for jeres fælles fremtid?
 • opleve en større forståelse for hinanden?
 • komme tættere på hinanden igen?
 • lære konkrete redskaber til at mindske hverdagens misforståelser?
 • være en ”normal” familie igen?
 • have en bedre kommunikation med hinanden?

Om forløbet

Stresshåndtering for par er ikke terapi, men coaching og rådgivning, der understøttes af anerkendte stresshåndteringsværktøjer.

Det er et individuelt forløb, hvor fokus er 100 % på jer og jeres situation. Forløbet er desuden skruet sådan sammen, at det er overskueligt for en presset familie.

Forløbet indeholder fire samtaler fordelt på ca. fem uger. Der vil være små hjemmeopgaver imellem samtalerne. Der er desuden øvelser og opgaver undervejs i alle samtalerne, der også fremover vil være med til at berige jeres parforhold.

Forløbet henvender sig til

Par, hvor den ene eller anden har været meget stresset i en periode – eller måske endda sygemeldt, og I ønsker hjælp til at finde og støtte hinanden i den svære tid.

Fokus er både på dig som stressramt og på dig som partner. Som partner til en stressramt har man ofte følelsen af at stå på sidelinjen og have svært ved at vide, hvordan du bedst hjælper og støtter, ligesom det kan være frustrerende at leve med partnerens symptomer uanset om det er energiløshed eller et opfarende temperament – eller begge dele.

Det er vigtigt, at I er enige om at komme – og at det ikke handler om, hvem der tog initiativet til at komme eller hvem, der har mest brug for hjælp.

4 transformerende sessioner, som nærer jeres parforhold til at stå stærkt sammen med fælles front imod stressen og får jer tilbage til et givende og kærligt parforhold samt en lysere hverdag.

1. Samtale (3 timer)

Fælles refleksion over jeres situation her og nu

I vil allerede her få de første værktøjer til stresshåndtering med hjem. I vil få kendskab til stress og hvad der kan forårsage stress. Jeg ønsker desuden, at få den bedst mulige vurdering af jeres situation og tager derfor en individuel snak med jer hver især på ca. 30-45 min.

2. Samtale (3 timer)

Indsigt i egne og partners behov og ønsker

Nye værktøjer til hvordan I hver især kan føle jer elsket af hinanden igen. Værktøjer til at få en større forståelse for hinanden og en bedre kommunikation med hinanden. I vil med garanti få flere aha oplevelser, der vil gøre jeres samspil stærkere.

3. Samtale (3 timer)

Forventningsafstemning og værdier

Her arbejder vi med forventningsafstemning med udgangspunkt i jeres individuelle værdier. I vil få flere værktøjer til en øget indbyrdes forståelse, der gør, at konflikterne og misforståelserne bliver mindre eller helt forsvinder.

4. Samtale (3 timer)

En fælles strategi for en fremtid uden stress

Sammen samler vi trådene og lægger en strategi for, hvordan I fremover håndterer stress samt hverdagens små og store udfordringer.

På forløbet vil I med garanti opleve:

 • At der ikke kun bliver snakket – der bliver handlet!
 • At komme hjem efter hver samtale med ny energi og håb
 • Nye indsigter og viden omkring jer selv og hinanden, som I kan arbejde videre på.

I vil også få:

 • Let anvendelige, konkrete værktøjer og materialer til stor glæde og inspiration til jeres parforhold
 • Jeres egen strategi til at holde stressen på afstand og dermed få mere overskud og glæde i hverdagen. Denne strategi vil indeholde de aftaler, ønsker og forventning, I er kommet frem til under forløbet. Strategien vil desuden sammen med det øvrige undervisningsmateriale blive jeres fælles guide og opslagsværk, når I enten ønsker, at genopfriske forløbet eller minde jer selv eller hinanden på de nye tiltag, I nåede frem til.

Jeres guide på forløbet er:

Susanne Hansen, som er uddannet pædagog, coach, mentor og stresscoach. Susanne brænder for opgaven med at hjælpe de par, der ønsker at finde hinanden igen efter, at den ene part er blevet eller har været ramt af stress.

Susanne og hendes mand var selv på udkig efter et overkommeligt forløb for stressramte og dennes partner, da hun i 2012 selv gik ned med stress. Dette har inspireret hende til at skrue det forløb sammen, hun oprindelig selv havde håbet at finde.

Er I klar til at få jeres parforhold og hverdagen på ret køl igen – Så meld jer til via kontaktformularen nederst på siden.
Kontaktformularen kan også benyttes, hvis I har spørgsmål eller ønsker en uddybning af forløbet.

Dorte og Thomas

Min mand og jeg har netop været igennem et 4-trins-forløb hos Susanne Erlang, og vi er blevet guidet, hørt og hjulpet til at komme videre ovenpå et par stressfulde år.

Lone og Thomas

Forløbet har helt sikkert været med til, at vi har fået mere overskud i hverdagen, da vi lige præcis har fået den fælles forståelse, vi manglede. 

Malene og Jacob

Vi mødte Susanne en fredag, vejrudsigten for parforholdet var våd og regnfuld, men da vi kørte hjem, var stemningen allerede lysnet. Vi havde fået konkrete værktøjer med hjem…

Nyttige informationer:

Hvor?

Jens Grøns Vej 2,
7100 Vejle

Gratis parkering lige ved døren. Dejligt centralt beliggende midt i DK, lige ved motorvejsafkørsel 61a, Vejle C.

Hvornår?

Vi finder sammen ud af, hvornår det passer jer bedst og jeg vil bestræbe mig på, at indfri jeres ønsker omkring datoer og tidspunkter. Der er i alt 4 samtaler med ca. 1 – 2 ugers mellemrum.

Hvad koster det?

Dette forløb er en investering i jer selv og jeres parforhold lige fra den første samtale og til evig tid og koster kr. 9.949.

De første kr. 2.487 forudbetales inden 1. samtale og de resterende kr. 7.462 betales inden 2. samtale. Priserne er incl moms.

Der vil blive serveret kaffe/the, vand samt sund snack og frugt til hver samtale.