Lone og Thomas

Lone og Thomas

Forventningerne blev indfriet
Vi har været rigtig glade for forløbet, da det netop gav os den værktøjskasse, vi stod og manglede, da Lone gik ned med stress. Vi håbede på, at vi gennem forløbet ville få en viden om, hvad stress var, samt hvordan man selv undgår, at blive ramt som ægtefælle. Vi ønskede, at kende til faresignalerne og hvordan vi bedst håndterer dem, hvis de opstår. Vi havde desuden et håb om, at få en bedre forståelse for hinanden og stressen, da det helt sikkert kunne være med til at give færre misforståelser i hverdagen. Vi ville gerne være gladere sammen.

Vi fik svar på det hele og mere til
Forløbet har helt sikkert været med til, at vi har fået mere overskud i hverdagen, da vi lige præcis har fået den fælles forståelse, vi manglede. Vi har ligeledes fået nogle helt konkrete redskaber, der gør, at vi kan handle og dermed ikke står magtesløse. Det har især været vigtigt i forbindelse med, at Lone skulle starte på op arbejde igen efter sin sygemelding.

Vi fik overskuddet tilbage
Forløbet indeholder hjemmeopgaver og det har været både gavnligt og vigtigt, da det er dem, der bliver brugt til, at få taget hul på nogle af de ”ømme” emne og dermed åbnet op for nogle gode snakke. De har desuden sat fokus på det positive i hverdagen samt været med til at få implementeret de nye værktøjer.

Susanne som vejleder
Susanne er en superkompetent stressvejleder, der er god til at lytte. Hun evnede at give os tid og plads, så vi kunne få vendt de problemstillinger, der netop var hos os, samtidig med at hun overholdte sin egen dagsorden.
Vi kan varmt anbefale forløbet til andre.

Venlig hilsen Lone og Thomas

Jeres guide på forløbet er:

Susanne Hansen, som er uddannet pædagog, coach, mentor og stressvejleder. Susanne brænder for opgaven med at hjælpe de par, der ønsker at finde hinanden igen efter, at den ene part er blevet eller har været ramt af stress.

Susanne og hendes mand var selv på udkig efter et overkommeligt forløb for stressramte og dennes partner, da hun i 2012 selv gik ned med stress. Dette har inspireret hende til at skrue det forløb sammen, hun oprindelig selv havde håbet at finde.

Er I klar til at få jeres parforhold og hverdagen på ret køl igen – Så meld jer til via kontaktformularen nederst på siden.
Kontaktformularen kan også benyttes, hvis I har spørgsmål eller ønsker en uddybning af forløbet.

Dorte og Thomas

Min mand og jeg har netop været igennem et 4-trins-forløb hos Susanne Erlang, og vi er blevet guidet, hørt og hjulpet til at komme videre ovenpå et par stressfulde år.

Lone og Thomas

Forløbet har helt sikkert været med til, at vi har fået mere overskud i hverdagen, da vi lige præcis har fået den fælles forståelse, vi manglede. 

Malene og Jacob

Vi mødte Susanne en fredag, vejrudsigten for parforholdet var våd og regnfuld, men da vi kørte hjem, var stemningen allerede lysnet. Vi havde fået konkrete værktøjer med hjem…