Dorte og Thomas

Dorte og Thomas

Et fantastisk forløb mod en dejligere hverdag og et sundere arbejdsliv

Min mand og jeg har netop været igennem et 4-trins-forløb hos Susanne Erlang, og vi er blevet guidet, hørt og hjulpet til at komme videre ovenpå et par stressfulde år.

Susanne bruger nogle letforståelige teknikker, som giver rigtig fin mening og skaber masser af aha-oplevelser (og grin J)

Det geniale og unikke ved forløbet er, at det også inkluderer partneren til den stressramte. Som partner har det været befriende at blive set og forstået af en professionel. Og det har været trygt og meget givende at have en 3. part, som har kunnet guide os til at forstå hinandens positioner og til at se, hvor stressen kom fra, og hvordan vi kan holde den fra døren fremover J

Susanne skal have en kæmpe tak. Vi kan varmt anbefale forløbet og Susanne til alle par, som gerne vil komme sikkert igennem stress med parforholdet i god behold.

Thomas & Dorte, 2017

Jeres guide på forløbet er:

Susanne Hansen, som er uddannet pædagog, coach, mentor og stressvejleder. Susanne brænder for opgaven med at hjælpe de par, der ønsker at finde hinanden igen efter, at den ene part er blevet eller har været ramt af stress.

Susanne og hendes mand var selv på udkig efter et overkommeligt forløb for stressramte og dennes partner, da hun i 2012 selv gik ned med stress. Dette har inspireret hende til at skrue det forløb sammen, hun oprindelig selv havde håbet at finde.

Er I klar til at få jeres parforhold og hverdagen på ret køl igen – Så meld jer til via kontaktformularen nederst på siden.
Kontaktformularen kan også benyttes, hvis I har spørgsmål eller ønsker en uddybning af forløbet.

Dorte og Thomas

Min mand og jeg har netop været igennem et 4-trins-forløb hos Susanne Erlang, og vi er blevet guidet, hørt og hjulpet til at komme videre ovenpå et par stressfulde år.

Lone og Thomas

Forløbet har helt sikkert været med til, at vi har fået mere overskud i hverdagen, da vi lige præcis har fået den fælles forståelse, vi manglede. 

Malene og Jacob

Vi mødte Susanne en fredag, vejrudsigten for parforholdet var våd og regnfuld, men da vi kørte hjem, var stemningen allerede lysnet. Vi havde fået konkrete værktøjer med hjem…