Team samarbejde

Team samarbejde

Har du et team, som ikke fungerer og hvor der er dårlig stemning, laves mange fejl og er meget fravær? Eller skal du sammensætte en projektgruppe eller sammenlægge afdelinger så er vores erfaring at en workshopdag med fokus på teamet giver en forståelse for hinanden i en travl hverdag og øger samarbejdet i væsentlig grad.

Forbedret performance

I udgangspunktet vil medarbejdere faktisk gerne give en hånd med og hjælpe hinanden både i dagligdagen og ved spidsbelastninger, men hvis der ikke er kultur for det og der har været udskiftninger i personalet hen over en årrække, så er der brug for at ryste teamet sammen på ny og sætte en ny dagsorden for samarbejdet.

Værktøj til at undgå brok

På workshoppen får deltagerne også et antibrokke værktøj og problemløsningsværktøj, som vi kalder ”NØGLEN”. Er der noget som giver anledning til frustrationer i dagligdagen kan teammedlemmerne lave et gennemarbejdet forslag til løsning af problemet – en ”Nøgle”. Metoden involverer medarbejderne og er med til helt at eliminere brok i krogene. Nøglen indeholder en handlingsplan med ”SMARTE” målsætninger, lige til at gå i gang med.

Vi har tilmed ofte erfaret i de virksomheder, hvor vi har implementeret Nøglemetoden, at medarbejdere er kommet med en ”Nøgle”, som kan spare virksomheden for meget tid og mange penge.

Outdoor Teambuilding

Ved at tage teamet ud på en oplevelsestur med aktiviteter i naturen kan man skabe fornyet gnist, samhørighed og korpsånd.

Vi har forskellige samarbejdspartnere, som er eksperter i udendørs teambuilding med udfordringer af forskellig art som f.eks. rappelling, kanotur, brobygning, hesteridning, orienteringsløb, træklatring, segwaykørsel, madlavning, gå på glødende kul og meget meget mere.

En helhedsoplevelse som sammen med flot natur giver en dag, som de færreste nogensinde glemmer.

Outdoor teambuilding