Referencer

Fazer

Hvis du har spørgsmål til referencer indenfor specifikke brancher, er du velkommen til at kontakte os >>

Læs hvordan min rådgivning hjalp Fazer Food Service.

Tekst fra Fazers hjemmeside:
I oktober afholdt vi Fazer People Lab, og alle vores medarbejdere var inviteret! Temaet for arrangementet var ”Forebyggelse og håndtering af stress”. Birgitte Rosenlund fra Stressakademiet holdt oplæg og gav gode råd og vejledning. Læs her om Birgittes gode råd samt, hvordan køkkenchef Charlie Heglund har kæmpet imod stress og i dag bruger sin erfaring til at hjælpe andre.

Læs videre på Fazers hjemmeside.

Samarbejdspartnere

E-stimate

E-stimate udvikler og leverer professionelle HR-analyser, personprofiler, personlighedstest, IQ-test, teamprofiler, jobmatch, 360 graders analyse m.v. Alle e-stimates profiler og testværktøjer er forskningsbaserede og dybdegående og er særligt kendetegnet ved, at de er lette at forstå og anvende i praksis. Læs mere om E-stimate her: https://www.e-stimate.dk/

Læse mere på E-stimates hjemmeside..

HR Solutions

HR Solutions udvikler og leverer online HR løsninger og software både nationalt såvel som internationalt. Disse værktøjer giver virksomheder redskaberne til at udvikle deres medarbejdere, teams og samt selve organisationen.

Løsningerne understøtter hele HR processen, heri rekruttering, fastholdelse, udvikling og opfølgning. Derudover certificerer og uddanner de i Extended DISC og Situationsbestemt Ledelse.

Læse mere på HRSolutions hjemmeside.

Vi samarbejder med Dansk Sundhedsforsikring og Mølholm Forsikring om forebyggelse og håndtering af stress.