Kontakt os

Du er altid hjertelig velkommen til helt uforpligtende at kontakte os for spørgsmål, uddybning af vores ydelser, tilbud m.m.

Følg os på Facebook

Birgitte Rosenlund

Birgitte har været partner og underviser i StressAkademiet siden 2009 og har siden 2015 været indehaver af StressAkademiet. Med en baggrund indenfor salg og ledelse har hun siden 2003 beskæftiget sig det psykiske arbejdsmiljø. Birgitte er certificeret Stresscoach og har tusindvis af stresscoachingssessioner bag sig og har rådgivet og undervist hundreder af virksomheder i forebyggelse og håndtering af stress. Herudover er hun uddannet terapeut, har en Master i NLP, er uddannet i værktøjer indenfor medarbejder- og lederudvikling og certificeret i flere personprofilanalyse værktøjer.

Du kan træffe Birgitte her:

Telefon: 6160 2829
Mail: birgitte@stressakademiet.dk

Hans-Henrik Nielsen

Hans-Henrik har arbejdet med stress og trivsel siden 1996 og er en af de mest erfarne kapaciteter på området i Danmark. Han har arbejdet med hundredvis af arbejdspladser gennem årene og er certificeret i en lang række værktøjer indenfor ledelse, trivsel, teamopbygning, persontyper m.m. Hans-Henrik er også forfatter til de to bøger “Det er tanken, der tæller” og “Stress, dræber eller drivkraft”.

Du kan træffe Hans-Henrik her:

Telefon: 6160 3434
Mail: hh@stressakademiet.dk

Ann Laustsen

Ann har arbejdet med mennesker og formidling siden 2003 og er indtrådt som partner i Stressakademiet fra 2017. Med en bred baggrund fra finansverdenen, HR, undervisning samt salg og markedsføring har Ann siden 2003 arbejdet med udvikling og rådgivning af det enkelte menneske, både individuelt og i teams på arbejdspladsen.

Ann er certificeret stressvejleder og psykoterapeut, og har et solidt erfaringsgrundlag fra utallige vejledningssessioner for såvel individuelle som for teams, grupper og par. Ann brænder for at undervise, udvikle gode samarbejder og fremme trivslen på arbejdspladsen, med det formål at forebygge og håndtere stress. Desuden ønsker hun gennem samtale og vejledning af det enkelte menneske, at tilsikre at stress bliver en drivkraft fremfor en dræber, som rammer den enkelte, hele familien og hele netværket omkring.

Ann er certificeret i og anvender værktøjer som persontype- og personprofilanalyser.

Du kan træffe Ann her:

Telefon: 2272 4088
Mail: ann@stressakademiet.dk

Susanne Erlang Hansen

Susanne er uddannet pædagog og har siden 2005 arbejdet med både børn og voksne indenfor det pædagogiske felt bl.a. som underviser og vejleder. Susanne er certificeret stressvejleder, mentor og coach og er indtrådt som partner i StressAkademiet i 2017.

Susanne ønsker med hendes brede faglige kompetencer og viden samt personlige erfaringer at hjælpe stressramte mennesker.

Hun brænder især for opgaven med at hjælpe par, der ønsker at finde hinanden igen efter, at den ene part er eller har været nede med stress. Det, der driver Susanne er, at parret vil opleve en bedre kommunikation samt få en større forståelse for hinanden og dermed muliggør en fælles fremtid sammen.

Hun afholder ligeledes individuelle stressvejledningssessioner for at hjælpe den stressramte tilbage på arbejdspladsen.

Susanne er desuden certificeret i E-stimate personprofil typer.

Du kan træffe Susanne her:

Telefon: 5170 0470
Mail: susanne@stressakademiet.dk 

Ole Overdahl Sørensen

Ole er oprindelig uddannet elektriker, men har siden 2012 arbejdet med at sætte løsningsorienteret fokus på menneskers personlige udfordringspunkter. Ole brænder for at hjælpe stressramte ”tilbage til livet” og for at formidle viden om stress i form af foredrag og undervisning med henblik på at forebygge stress.

Særligt unge mennesker har Oles bevågenhed, da der i stigende grad er et behov for at få hjulpet dem godt på vej i voksenlivet med overskud, trivsel og troen på sig selv i behold.

Ole har en Master i NLP, er uddannet Stressvejleder og er certificeret i E-stimate persontypeprofiler. I 2017 trådte han ind i StressAkademiet som partner.

Du kan træffe Ole her:

Telefon: 6172 4948
Mail: ole@stressakademiet.dk