Lone og Thomas

Forventningerne blev indfriet
Vi har været rigtig glade for forløbet, da det netop gav os den værktøjskasse, vi stod og manglede, da Lone gik ned med stress. Vi håbede på, at vi gennem forløbet ville få en viden om, hvad stress var, samt hvordan man selv undgår, at blive ramt som ægtefælle. Vi ønskede, at kende til faresignalerne og hvordan vi bedst håndterer dem, hvis de opstår. Vi havde desuden et håb om, at få en bedre forståelse for hinanden og stressen, da det helt sikkert kunne være med til at give færre misforståelser i hverdagen. Vi ville gerne være gladere sammen.

Vi fik svar på det hele og mere til
Forløbet har helt sikkert været med til, at vi har fået mere overskud i hverdagen, da vi lige præcis har fået den fælles forståelse, vi manglede. Vi har ligeledes fået nogle helt konkrete redskaber, der gør, at vi kan handle og dermed ikke står magtesløse. Det har især været vigtigt i forbindelse med, at Lone skulle starte på op arbejde igen efter sin sygemelding.

Vi fik overskuddet tilbage
Forløbet indeholder hjemmeopgaver og det har været både gavnligt og vigtigt, da det er dem, der bliver brugt til, at få taget hul på nogle af de ”ømme” emne og dermed åbnet op for nogle gode snakke. De har desuden sat fokus på det positive i hverdagen samt været med til at få implementeret de nye værktøjer.

Susanne som vejleder
Susanne er en superkompetent stressvejleder, der er god til at lytte. Hun evnede at give os tid og plads, så vi kunne få vendt de problemstillinger, der netop var hos os, samtidig med at hun overholdte sin egen dagsorden.
Vi kan varmt anbefale forløbet til andre.

Venlig hilsen Lone og Thomas

Gem